ΚΡΗΤΗ

Κρήτη | Ώρες αγωνίας για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σε βουτιά

Story Highlights
  • Ο νεαρός χτύπησε τον αυχένα του μετά από βουτιά σε πισίνα.
  • Θα υποβληθεί σε επέμβαση.


Aγωνία για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά σε απογευματινό μπάνιο στα Φαλάσαρνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τα Χανιά στο Ηράκλειο.

Το αγόρι χειρουργείται στο ΠΑΓΝΗ και μάχη δίνουν οι γιατροί για να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον 16χρονο καθώς ο τραυματισμός έγινε σε σημείο του σώματος όπου απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ . Χαλκιαδάκη «η χειρουργική επέμβαση ξεκίνησε περίπου στη 13:30 και αφορά την αυχενική μοίρα και την σπονδυλική στήλη».Όλοι προσέχονται να πάνε όλα καλά για τον 16χρονο.

Το χρονικό του τραυματισμού

swell adv 2021

Ο 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα μετά από βουτιά στα Φαλάσαρνα και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Αρχικά μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και από εκεί στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και το Λιμενικό:

«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κισσάμου, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός 16χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή “ΦΑΛΑΣΣΑΡΝΑ” Δήμου Κισσάμου ν. Κρήτης, μετά την εκτέλεση βουτιάς εντός της θάλασσας.

Άμεσα στον 16χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και από ιδιώτη ιατρό. Κατόπιν, έχοντας τις αισθήσεις του, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Κέντρου Υγείας Κισσάμου και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.), όπου παραμένει νοσηλευόμενος.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button