ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ολοκληρωμένο πλαίσιο 31 προτάσεων των επιχειρηματικών φορέων

Στη διαβίβαση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου 31 προτάσεων και αιτημάτων των επιχειρηματικών φορέων της Περιφέρειας Κρήτης για την οικονομία και τις επιχειρήσεις, προχώρησε σήμερα η Περιφέρεια Κρήτης.

Το ολοκληρωμένο πλαίσιο προτάσεων απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης, προς τους αρμόδιους υπουργούς, σημειώνοντας πως αποτελεί πρόταση των αρμοδίων φορέων της Κρήτης.

caffeine adv 2021

Στο εισαγωγικό του σημείωμα τονίζει πως «οι οικονομικές συνέπειες της υγειονομικής κρίσης του COVID-19 προοιωνίζονται ως ιδιαίτερα αρνητικές για το σύνολο της επιχειρηματικότητας. Ειδικότερα, σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης, το βαρύ πλήγμα στον τουρισμό, σε συνδυασμό με τις περυσινές φυσικές καταστροφές, και την  προβληματική ελαιοκομική περίοδο προδιαγράφουν σοβαρούς κινδύνους για τις επιχειρήσεις της Κρήτης, ιδιαίτερα τις μικρές και πολύ μικρές, όπως και για τους εργαζόμενους και τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Με γνώμονα τη συμβολή μας στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την βέλτιστη αντιμετώπιση της κρίσης και αποφυγή του ενδεχόμενου κλεισίματος χιλιάδων επιχειρήσεων, σας διαβιβάζουμε ενιαίο πλαίσιο 31 προτάσεων που αφορούν τομείς αρμοδιότητάς σας και διαμορφώθηκε κατά την ευρεία σύσκεψη των επιχειρηματικών φορέων της Περιφέρειας Κρήτης στις 24.4.2020».

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button