ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Οι φωτιές στους κάδους κινητοποίησαν την πυροσβεστική

Αναστάτωση σε γειτονιά του Ρεθύμνου προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων που ήταν τοποθετημένος σε μπαλκόνι σπιτιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5:20 χθες το απόγευμα, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν έξι πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου που έσπευσαν με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά παραμένουν άγνωστα ενώ διενεργείται προανάκριση.

caffeine adv 2021

Εξάλλου, στις 4:00 τα ξημερώματα φωτιά εκδηλώθηκε σε κάδο στην πόλη του Ηρακλείου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τη φωτιά έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο δύο πυροσβέστες του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου που έσπευσαν στο σημείο με ένα πυροσβεστικό όχημα. Οι φλόγες προκάλεσαν περιορισμένες υλικές ζημιές ενώ τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

Στις 2 το μεσημέρι, τέλος, στην Ερημούπολη Σητείας πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χωματερή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετείχαν δύο πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας με ένα όχημα. Τα αίτια και αυτής της πυρκαγιάς διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

neratzoulis neo

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button