Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Ο εμπορικός κόσμος ζητά επιπλέον 50 εκ. ευρώ με επιστολή τους...

Κρήτη: Ο εμπορικός κόσμος ζητά επιπλέον 50 εκ. ευρώ με επιστολή τους στον Σταύρο Αρναουτάκη

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Τη στήριξη του εμπορικού κόσμου της Κρήτης μέσω ενός πρόσθετου προγράμματος μη επιστρεπτέας ενίσχυσης ύψους 50 εκ. ευρώ ζητά η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης με επιστολή της προς τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Στην επιστολή της, η Ομοσπονδία σημειώνει τα εξής:

mechanical adv 2021

«Το συνεχιζόμενο κλείσιμο του λιανικού εμπορίου λόγω της υγειονομικής κρίσης, έχει φέρει αδιέξοδα στις μικρές επιχειρήσεις.

apostolakis adv 2

Οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας μας,  αντιμετωπίζουν ανεπάρκεια ρευστότητας και υφίστανται σημαντικές ζημίες λόγω των επιπτώσεων από τα μέτρα για τον περιορισμό της έξαρσης της νόσου COVID-19

Πλέον οι αντοχές έχουν εξαντληθεί, οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στους συναδέλφους δεν είναι μόνο για την κάλυψη των υποχρεώσεων των μικρών επιχειρήσεών τους, αλλά και του ίδιου του βιοπορισμού τους.

Είχατε αναγγείλει τη λήψη μέτρων και τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων ΠΕΠ Κρήτης του ποσού των 60 εκατ. ευρώ μέχρι τέλους του έτους και με βάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι κανόνες από την Ευρωπαϊκή Ενωση και των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χρηματικού ποσού με βάσει τις βαθμολογίες θα πάνε πάλι στον άμεσο τουρισμό και τις υπηρεσίες γύρω από αυτόν. Υποσχεθήκατε για ένα ακόμη ποσό ύψους 50 εκατ. ευρώ για το 2021, για βοήθεια στην Κρήτη και στην επιχειρηματικότητα. Αυτή τη φορά θα πρέπει να ενισχυθεί το λιανικό εμπόριο που είναι αδικημένο σε σχέση με τον τομέα του τουρισμού και της εστίασης για να  αποφύγουμε τα λουκέτα με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες με την πεποίθηση ότι θα πράξετε τα δέοντα αυτή τη δύσκολη περίοδο, τις οικονομικές επιπτώσεις της οποίας θα βιώνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη κι αν παρέλθει κάθε κίνδυνος για την υγεία των πολιτών».

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble