Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη, ΟΕΒΕΝΗ | Ζητούν 60 εκατ. ευρώ για τη στήριξη πολύ μικρών...

Κρήτη, ΟΕΒΕΝΗ | Ζητούν 60 εκατ. ευρώ για τη στήριξη πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την επιτακτική ανάγκη να στηριχθούν από την Περιφέρεια Κρήτης, οι πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις από 0 έως 9 υπαλλήλους, μέσα από ένα νέο πρόγραμμα, υπογράμμισε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ Χαράλαμπος Λεκάκης.

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας των 2.377 επιχειρήσεων που θα λάβουν 60 εκατομμύρια ευρώ ως μη επιστρεπτέα επιδότηση, και αφού απορρίφθηκαν πάνω από 8.500 αιτήσεις (!), οι επαγγελματίες ζητούν από την Περιφέρεια μία οικονομική “ανάσα”, εν μέσω πανδημίας και των ασφυκτικών συνθηκών που δημιούργησε στο επιχειρείν.

mechanical adv 2021

“Το προηγούμενο πρόγραμμα ευνόησε ελάχιστες επιχειρήσεις, λόγω των κριτηρίων και αυτό ήταν πολύ άδικο. Πήραν χρήματα στη συντριπτική πλειοψηφία τους τουριστικές επιχειρήσεις. Δεν πρέπει να επαναληφθεί το ίδιο λάθος”, είπε ο κ. Λεκάκης, επαναλαμβάνοντας τη δυσαρέσκεια κλάδων, που έμειναν εκτός ενίσχυσης, ενώ η ανάγκη τους για ρευστότητα είναι πιο κρίσιμη από ποτέ.

apostolakis adv 2

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης δήλωσε στο πλευρό των επαγγελματιών με ένα νέο πρόγραμμα.

“Ζητήσαμε από τον κ. Αρναουτάκη, στη συνάντηση που είχαμε, και το νέο πρόγραμμα να είναι ύψους 60 εκατ. ευρώ και να ενισχυθούν περίπου 20.000 επιχειρήσεις σε όλο το νησί που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης. Θα φροντίσουμε τα κριτήρια να είναι τέτοια, ώστε να μην αδικηθεί κανείς αυτή τη φορά. Υπάρχουν κλάδοι όπως εκείνοι που ασχολούνται με τον Γάμο και τη Βάπτιση, οι Φωτογράφοι, οι Εκπαιδευτές Οδήγησης και άλλοι, που έχουν να δουλέψουν 2 χρόνια” τόνισε ο κ. Λεκάκης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble