Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη | Να υπάρξει αντίδραση από τους δήμους για την ανάρτηση των...

Κρήτη | Να υπάρξει αντίδραση από τους δήμους για την ανάρτηση των δασικών χαρτών

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ευρεία σύσκεψη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γ. Αμυρά, υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου και την συμμετοχή Δημάρχων της Κρήτης, αρμοδίων αντιπεριφερειαρχών, της συντονίστριας Αποκεντρωμένης Διοίκησης αλλά και εκπροσώπων φορέων και παραγωγικών τάξεων του νησιού, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί (9/3) μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να συζητηθούν τα ζητήματα που έχουν ανακύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο οποίος σε δήλωση του μετά το πέρας της συνάντησης, ανέφερε : “ Στην πρωτολογία του, ο υπουργός διευκρίνισε, ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση μετά τις 7 Σεπτεμβρίου για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών.

mechanical adv 2021

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι κανένα από τα ζητήματα που έχουν τεθεί δεν μπορεί να λυθεί. Από κει και πέρα με πρόταση μου στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο (10/3), θα ζητήσω – με προοπτική να συζητηθεί  στην ΠΕΔ – το ενδεχόμενο μιας ουσιαστικής αντίδρασης από τους δήμους της Κρήτης, θεωρώντας ότι με την διαδικασία που ακολουθείται, ουσιαστικά “χαϊδεύουμε αυτιά”, χωρίς να υπάρχει κανένα σοβαρό αποτέλεσμα για τους ενδιαφερόμενους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble