Κρήτη

Κρήτη: Μετά από 6 μήνες ανοίγει ξανά ο ΒΟΑΚ

Ανακούφιση για τους οδηγούς φέρνει η σημερινή ημέρα, καθώς παραδίδεται ξανά στην κυκλοφορία ο ΒΟΑΚ στο κομμάτι από τις Γούρνες μέχρι τη Χερσόνησο, που παρέμενε κλειστό το τελευταίο 6μηνο λόγω των εκτελούμενων εργασιών ανακατασκευής. Η ταλαιπωρία των οδηγών αρχικά επρόκειτο να τελειώσει στις 8 Απριλίου. Υπήρξε μια μικρή παράταση, ωστόσο, λόγω εργασιών που πήγαν μερικές ημέρες πίσω, ένεκα κατά βάση των βροχοπτώσεων του χειμώνα.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚ

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Αλλάζουν από αύριο 26 Απριλίου (σ.σ. σήμερα) οι ρυθμίσεις κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή του έργου “Γούρνες-Χερσόνησος”.

Ειδικότερα, οι ρυθμίσεις αφορούν τη διαδρομή από την παλαιά στη νέα εθνική οδό από τον κόμβο Γουρνών έως τον κόμβο Καστελίου, και θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται σταδιακά από τις 12 το μεσημέρι και μετά. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη εργοταξιακής σήμανσης και την από 24/4/2017 σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚ Α.Ε και συνεχίζει: «Σημειώνεται, επίσης, ότι στην περιοχή του κόμβου Γουρνών δε θα λειτουργεί προσωρινά (για μια εβδομάδα περίπου) η είσοδος από Γούρνες προς τον Άγιο Νικόλαο.


Επίσης η έξοδος των οχημάτων στον κόμβο Γουρνών, που κινούνται από Άγιο Νικόλαο προς τις περιοχές Γουβών και Κοκκίνη Χάνι, προσωρινά δε θα λειτουργεί. Έτσι, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τον ανισόπεδο κόμβο Καστελίου μέσω της παλαιάς εθνικής οδού. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την τοποθετημένη κατακόρυφη και οριζόντια εργοταξιακή σήμανση…».

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button