ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Μαθήτρια θετική στον κορωνοϊόΤα δύο περιστατικά δεν συνδέονται μεταξύ τους, ενώ και οι δύο παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό

Δύο νέα κρούσματα κορωνοιού επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το πρώτο αφορά σε μία 15χρονη μαθήτρια από το Ρέθυμνο, η οποία υπεβλήθη στο τεστ, έπειτα από την διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών άλλου επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Το νεαρό κορίτσι που φέρει ήπια συμπτώματα του ιού, ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, στο στενό περιβάλλον ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος.

swell adv 2021

Το κορίτσι, όπως έκριναν οι γιατροί, θα παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

To δεύτερο επίσης επιβεβαιωμένο κρούσμα, που δεν σχετίζεται με το πρώτο, αφορά σε έναν 76χρονο άνδρα, ο οποίος φέρει ήπια συμπτώματα του ιού και οι γιατροί του συνέστησαν να παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Σημειώνεται ότι χθες έγινε γνωστό ένα ακόμα κρούσμα του ιού στο Ρέθυμνο και πρόκειται για μια 38χρονη γυναίκα, η οποία παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Το κρούσμα αυτό μάλιστα εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί σήμερα από τον ΕΟΔΥ.

Τέλος σε ότι αφορά στην κλινική covid του ρεθυμνιώτικου ιδρύματος, εκεί εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 65χρονη Ρεθυμνιώτισσα, η οποία προσήλθε τα προηγούμενα 24ωρα στο νοσοκομείο με πυρετό και έντονα αναπνευστικά προβλήματα.


Σχετικά άρθρα

Back to top button