ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Κρύβουν κινδύνους οι ρωγμές στον ΒΟΑΚ

Το πρωί της 2ας Νοεμβρίου συνεργεία της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του ΒΟΑΚ είχαν παρέμβει προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ρωγμές που είχαν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα στην Εθνικό Οδό στο ύψος των Λινοπεραμάτων, λίγο πριν τη διασταύρωση της Λυγαριάς.

Τα μετρά που είχαν ληφθεί τότε, με το υλικό που είχε τοποθετηθεί, δεν ήταν απ’ ότι φαίνεται- εκ του αποτελέσματος- επαρκή και έτσι, το πρόβλημα στα Λινοπεράματα όχι μόνο παραμένει αλλά ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι μεγαλύτερος!

brands heaven2021

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α), Γιάννης Λιονάκης ο οποίος σχολίασε με έντονο προβληματισμό την κατάσταση στο σημείο αυτό του δρόμου που έχει “σκάσει” σε ένα μεγάλο κομμάτι ακόμα και μετά και την παρέμβαση που έγινε από την Περιφέρεια στον ΒΟΑΚ

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Λιονάκης:

neratzoulis neo

«ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΜΕΣΑ!Ο ΒΟΑΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!

Το πρόβλημα στα Λινοπεράματα μεγαλώνει ..Η παρέμβαση της 2ας Νοεμβρίου,και παρά την καλοκαιρία ,δεν φαίνεται να είχε αποτελέσματα ,όπως φαίνεται από την εικόνα ,και χωρίς να είμαι ειδικός. Εξελίσσεται μελέτη, αν καλά έχω καταλάβει .Πρέπει να βιαστούμε .Θά ρθουν βροχές .Το βουνό δεν πέφτει εύκολα ,και η εναλλακτική θα είναι πίκρα..(Παλαιά Ε.Ο κλπ)..

Σας το έλεγα .Ο ΒΟΑΚ πεθαίνει!!

Σημ: Δύο φωτό με μικρές ρηγματώσεις είναι από την ίδια περιοχή 50 μ πριν»

Δείτε σημερινές φωτογραφίες από το σημείο που ανήρτησε ο Γιάννης Λιονάκης:

Το σοβαρό πρόβλημα λοιπόν παραμένει και το ερώτημα που τίθεται είναι τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων καθώς αυτή η εικόνα μπορεί να είναι προάγγελος μεγαλύτερων προβλημάτων χωρίς να θεωρείται απίθανη η καθίζηση του οδοστρώματος.
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button