Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Κοινή προσπάθεια για την στήριξη των δομών υγείας του νησιού και...

Κρήτη: Κοινή προσπάθεια για την στήριξη των δομών υγείας του νησιού και τον εθελοντισμό

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Περιφέρεια Κρήτης μέσα από συνεχή συνεργασία με την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, αλλά και τα νοσοκομεία της Κρήτης, συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια για την στήριξη των δομών της Υγείας και την ενίσχυση του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού των νοσοκομείων του νησιού.

Στόχος της Περιφέρειας είναι η συνδρομή στην τήρηση των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της κοινότητας και στην αποσυμφόρηση των Νοσοκομείων από ύποπτα κρούσματα, περιορίζοντας την επιμόλυνση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που δύναται να έρθει σε επαφή μαζί τους, τόσο στον κρατικό όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Με αυτό το δεδομένο απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε όλους που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν εθελοντικά σε αυτόν τον αγώνα.

mechanical adv 2021

Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για τον εθελοντισμό κ. Γωγώ Μηλάκη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλοι μαζί δημιουργούμε μία ανθρώπινη αλυσίδα προστασίας για τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες. Βοηθάμε στην ομαλότερη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

apostolakis adv 2

Προτάσσουμε το εμείς απέναντι στο εγώ, την αλληλεγγύη και την ευαισθησία μας και αναδεικνύουμε έμπρακτα τη δύναμη της ομαδικότητας ακόμη και από το σπίτι μας. Απευθυνόμαστε σε ειδικούς που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού όπως ιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, ψυχολόγοι, φοιτητές, διασώστες καθώς και σε μάχιμους πολίτες πρόθυμους να συμβάλλουν, παρέχοντας διοικητική, τεχνική και οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη στο σύστημα υγείας.

Φυσικά, για τη μείωση του κινδύνου, άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα για την ασφάλεια της προσωπικής τους υγείας.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Με ενότητα και συνεργασία, όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση με τις λιγότερο δυνατές απώλειες». Στέλνοντας το δικό της αισιόδοξο μήνυμα επισημαίνει πως «Απομόνωση δε σημαίνει μοναξιά! Γίνε εθελοντής τώρα! Γράψε τη δική σου ιστορία στη μάχη για τον κορωνοϊό».

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble