ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον ΚρουσώναΣτοχευμένοι γρήγοροι διαγνωστικoί έλεγχοι κορωνοϊού (rapid test), πραγματοποιούνται σήμερα, σε κατοίκους στον Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Kλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στο χωριό προκειμένου να πραγματοποιήσει rapid τεστ στους κατοίκους, μετά τις υποψίες για υψηλό ιικό φορτίο στην περιοχή και ύπαρξη κρουσμάτων που ενεργοποίησαν τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, την 7η ΔΥΠΕ, τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία και την Περιφέρεια Κρήτης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Από τις 9:00 το πρωί τέσσερις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ βρίσκονται στον Κουσώνα για τη διενέργεια γρήγορων διαγνωστικών έλεγχων κορωνοϊού (rapid test) στους κατοίκους.

Η προσέλευση των κατοίκων γίνεται με ραντεβού και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας). Στόχος είναι να εξεταστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι και μόνο κατόπιν ραντεβού στο Αγροτικό Ιατρείο Κρουσώνα και στο τηλέφωνο 2810-711203.

swell adv 2021

Οι πολίτες θα πρέπει να κρατούν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τα σημεία προσέλευσης στα οποία θα βρίσκονται οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ την Κυριακή είναι:

Αγροτικό Ιατρείο Κρουσώνα (1 μονάδα)

Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα (1 μονάδα)

Αίθουσα Ενορίας Κρουσώνα (2 μονάδες)

Γενικές πληροφορίες μπορούν να αντλούν οι δημότες και από τον υπεύθυνο διαχειριστή Covid-19 του Δήμου Μαλεβιζίου, Αντιδήμαρχο και Ιατρό Γρηγόρη Φασουλάκη στο τηλέφωνο 6977712526.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button