ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Κλεμμένο ΙΧ βρέθηκε στον πάτο της θάλασσας

Ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί από την ιδιοκτήτριά του από τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στον βυθό του Ενετικού Λιμανιού του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι όταν δύτες που πραγματοποιούσαν έλεγχο κρηπιδωμάτων για λογαριασμό του ΟΛΗ βρήκαν το αυτοκίνητο.

«Πρόκειται για ένα κίτρινο αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σε βάθος οκτώ με εννέα μέτρα στο λιμάνι. Εμείς ειδοποιηθήκαμε από τον δύτη και σπεύσαμε στην περιοχή και ανελκύσαμε το όχημα», επεσήμανε στο cretapost, ο λιμενάρχης Ηρακλείου, Ευθύμης Δουβής.

Οι άνδρες του λιμενικού όταν είδαν το αυτοκίνητο προσπάθησαν να βρουν τον ιδιοκτήτη.«Οι πινακίδες είχαν αφαιρεθεί από το όχημα γι’ αυτό και ψάξαμε μέσω του αριθμού πλαισίου του αυτοκινήτου. Όταν τρέξαμε τον αριθμό στο σύστημα διαπιστώσαμε ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του από τον περασμένο Ιανουάριο», επεσήμανε ο κ. Δουβής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην αστυνομική διεύθυνση ενώ έχει ειδοποιηθεί και η ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close