ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Καταγραφή «έξυπνων συστημάτων και πολιτικών διαχείρισης αποβλήτων» στα πλαίσια του έργου WINPOL

Το έργο WINPOL- Interreg Med, στο οποίο συμμετέχουν η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου ως εταίροι, πραγματεύεται «έξυπνα συστήματα και πολιτικές διαχείρισης αποβλήτων».  Το έργο βρίσκεται στη φάση ανταλλαγής ορθών πρακτικών και ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ των εταίρων για τη μεταφορά στην επικράτειά τους. Αυτή τη φορά, η έρευνα έφερε την ομάδα στην πόλη Imola της Ιταλίας όπου είδαν ένα εξαιρετικό μοντέλο διαχείρισης.

Για τους εταίρους του WINPOL θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο δεύτερο θεματικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αμβέρσα και θα εστιάσει σε άλλα καινοτόμα μοντέλα συλλογής, πρόληψης και ανακύκλωσης. Σκοπός του έργου είναι όλα αυτά τα παραδείγματα και καλές πρακτικές να φτάσουν στις τοπικές κοινωνίες, ακροατήρια και ενδιαφερόμενα μέλη κάθε εταίρου.

brands heaven2021

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθούν στη συνέχεια στο Ηράκλειο και στα Χανιά συναντήσεις – εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού και ξεχωριστά των τοπικών αρχών και ενδιαφερομένων μελών με σκοπό τη μεταφορά της γνώσης και εμπειρίας που προέκυψε από τα σεμινάρια και τις επισκέψεις μελέτης, στην προσπάθεια βελτίωσης και εξέλιξης των τοπικών μας συστημάτων διαχείρισης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα συμβάντα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του WINPOL www.interregeurope.eu/winpol

neratzoulis neo
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button