Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Ιταλοί τουρίστες αναστάτωσαν μια ολόκληρη περιοχή - Κατά δεκάδες μέσα σε...

Κρήτη: Ιταλοί τουρίστες αναστάτωσαν μια ολόκληρη περιοχή – Κατά δεκάδες μέσα σε σούπερ μάρκετ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μεγάλη  αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα σε μια από τις δημοφιλείς περιοχές της Κρήτης που κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες.

Και μπορεί ο κορωνοϊός να έχει βάλει σε καραντίνα το μισό πλανήτη ωστόσο κάποια ταξίδια ακόμη πραγματοποιούνται και μάλιστα χωρίς καμία προφύλαξη την ώρα που και η Ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει αυστηρά μέτρα σε όλα τα επίπεδα για να σταματήσει την εξάπλωση του ιού.

mechanical adv 2021

Ακροατές του Ράδιο Κρήτη επικοινώνησαν μαζί μας το απόγευμα της Κυριακής για να αναφέρουν ότι τουλάχιστον 3 λεωφορεία με τουρίστες οι περισσότεροι από την Ιταλία,τουλάχιστον 60 άτομα, επισκέφθηκαν σήμερα το Οροπέδιο Λασιθίου και μάλιστα ψώνισαν από σούπερ μάρκετ στο οποίο μπήκαν κατά δεκάδες.

apostolakis adv 2

Όπως είναι φυσικό οι κάτοικοι αναστατώθηκαν όταν έμαθαν ότι οι ξένοι επισκέπτες προερχόταν από την χώρα που μέχρι στιγμής μετρά εκατοντάδες νεκρούς και έχει χιλιάδες κρούσματα ενώ σε καραντίνα έχει τεθεί το σύνολο των πολιτών την Ιταλία.

Μάλιστα καλούν τους αρμόδιους να δώσουν απαντήσεις και εάν έχουν τηρηθεί όλα όσα προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις για να μην κινδυνεύσει όπως λένε, κανείς από τη διασπορά του ιού.

Να σημειώσουμε πάντως ότι το μέτρο για τις αγορές στα σούπερ μάρκετ θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από την Δευτέρα.

Γιάννης Στεφανάκης: Στόχος μας δεν πρέπει να είναι το κέρδος…

Το Ράδιο Κρήτη και το ekriti επικοινώνησε με το δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιάννη Στεφανάκη ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός αναφέροντας όπως ότι ενημερώθηκε μετά την αναχώρηση των λεωφορείων από την περιοχή.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι πρέπει να τηρούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων υπηρεσιών και θα πρέπει όλοι να έχουν σύνεση για την αντιμετώπιση της κατάστασης.Στόχος μας επεσήμανε δεν πρέπει να είναι το κέρδος αλλά η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble