Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Ίσως μετά τις 7 Ιανουαρίου θα ανοίξει η αγορά

Κρήτη: Ίσως μετά τις 7 Ιανουαρίου θα ανοίξει η αγορά

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το ενδεχόμενο να ανοίξει η αγορά της Κρήτης αποκάλυψε με δηλώσεις του στο Κρήτη tv ο υπουργός, ωστόσο, όπως τόνισε, δεν ισχύει το ίδιο και για την εστίαση

Το σχέδιο για πιθανό άνοιγμα της αγοράς της Κρήτης αμέσως μετά τις γιορτές αποκάλυψε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας ότι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θα μπορούσε η Κρήτη να ανοίξει μετά τις 7 Ιανουαρίου.

mechanical adv 2021

Μάλιστα ο λόγος που αυτή την φορά δεν έγινε επιλεκτικό άνοιγμα περιφερειών όπως η Κρήτη, η Πελοπόννησος και τα Ιόνια νησιά είναι το γεγονός ότι στη Κρήτη οι νομοί Χανίων Ρεθύμνου και Λασιθίου είναι στο πράσινο αλλά όπως υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, το Ηράκλειο εξακολουθεί να βρίσκεται στο πορτοκαλί της αυξημένης επιτήρησης σημείο το οποίο αμφισβήτησαν φορείς της τοπικής αγοράς.

apostolakis adv 2

Ωστόσο για την εστίαση τα πράγματα δεν είναι το ίδιο μιας και ο υπουργός ανάπτυξης αποκάλυψε στην «Ώρα Αιχμής» την εισήγηση των εμπειρογνομώνων καθηγητών για χώρο όπου καταγράφεται η νούμερο ένα εστία διασποράς του κορωνοϊού αναφερόμενος κυρίως στα μπαρ, τα νυχτερινά κέντρα, τα εστιατόρια και τα θέατρα.

Πάντως, όπως τόνισε ο υπουργός, μετά τις γιορτές θα επανεξετάσουν όσον αφορά το λιανεμπόριο το άνοιγμα ανά περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο όπως η Κρήτη με την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλάξουν τα δεδομένα διασποράς του covid.

Στην διάρκεια της εκπομπής δέχτηκε ερωτήματα από φορείς των εμπορικών συλλόγων της Κρήτης αλλά και τις εστιάσεις εξηγώντας το μέτρο της επιστρεπτέας ενίσχυσης τονίζοντας ότι θα το λάβουν όσοι επιβεβαιωμένα έχουν αισθητή μείωση τζίρου σε σχέση με συγκεκριμένες περιόδους αλλά και όλους εκείνους που παραμένουν κλειστοί.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble