ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Γέμισε το φαράγγι με Αη Βασίληδες (pics)

Στα κόκκινα ντύθηκε το άβατο φαράγγι «Kακοπέρατο» στην περιοχή των Νοτίων Αστερουσίων, αφού πλημμύρισε με Άη Βασίληδες.

Όχι δεν έχασαν τον προορισμό τους…είναι οι Άη Βασίληδες του Παγκρήτιου Ομίλου Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών που πραγματοποίησαν την Χριστουγεννιάτικη επετειακή τους κατάβαση.

Δέκα επτά μέλη του ομίλου ντύθηκαν στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με γιορτινή διάθεση πραγματοποίησαν τεχνική κατάβαση φαραγγιού, αποχαιρετώντας το 2018.

Τα μέλη του ΠΟΕΦ στην σελίδα τους στο facebook αναφέρουν:

Ο Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ.- www.canyon.gr) διοργάνωσε την Κυριακή 16.12.2018 Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση στο άβατο φαράγγι ‘’Kακοπέρατο’’ στην περιοχή των Νοτίων Αστερουσίων.

Δεκα επτά μέλη του ομίλου ντύθηκαν στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με γιορτινή διάθεση πραγματοποίησαν τεχνική κατάβαση φαραγγιού. Αποχαιρετώντας το 2018 γιορτάζουμε δέκα τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δραστηριότητας του canyoning στην Κρήτη. Δέκα τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς με εξερευνήσεις – ασφαλίσεις διαδρομών και καταγραφή – δημοσίευση άβατων φαραγγιών. Με εμπειρία, τεχνική κατάρτιση, εκπαίδευσης νέων και παιδιών. Ο Π.Ο.Ε.Φ. εδραίωσε και ανέπτυξε την δραστηριότητα του canyoning στη Κρήτη, δείχνοντας το δρόμο της φύσης σε πάνω από 900 νέους που έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα.

Συνεχίζουμε το έργο μας, πιστεύοντας πάντα στην ιδέα ”ότι ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης και ευτυχίας είναι ο δρόμος που περνά μέσα από την φύση”. Για τη νέα χρονιά που έρχεται ευχόμαστε σε όλους υγεία, έμπνευση και δημιουργία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close