ΚΡΗΤΗ

Κρήτη | Έργο πνοής για ΑμεΑ χρηματοδοτεί η Παγκρήτια ΤράπεζαΈνα έργο πνοής που δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στηρίζει η Παγκρήτια Τράπεζα, χρηματοδοτώντας την ανέγερση του «Πρότυπου Κατασκηνωτικού Κέντρου Εξυπηρέτησης ΑμεΑ» στον Αφραθιά Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου ΑμεΑ «Το Μέλλον».

Η χρηματοδότηση εντάσσεται σε ειδικό κοινοτικό πρόγραμμα και οι όροι αυτής είναι εξαιρετικά ευνοϊκοί.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Η Παγκρήτια Τράπεζα στάθηκε πολύτιμος αρωγός στην προσπάθειά μας αποδεικνύοντας την ευαισθησία και το κοινωνικό της πρόσωπο, προς μεγάλη χαρά και ικανοποίησή μας» αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Τη σύμβαση από την πλευρά του Συλλόγου υπέγραψε ο πρόεδρός του, παραολυμπιονίκης και πρωταθλητής στίβου στο ακόντιο κ. Μανώλης Στεφανουδάκης.

swell adv 2021

Ο Σύλλογος «Το Μέλλον»  εδώ και αρκετά χρόνια παρέχει προς τα μέλη του ποικίλες δράσεις θεραπευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, τόσο στις εγκαταστάσεις του όσο και σε διάφορους χώρους σε όλο το δήμο Φαιστού, που στοχεύουν στο να δώσουν τη δυνατότητα σε άτομα με αναπηρίες να αναπτύξουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους ώστε να καταστούν δημιουργικά και λειτουργικά σε μια σύγχρονη κοινωνία.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η Παγκρήτια Τράπεζα πιστή στις αρχές της εταιρικής υπευθυνότητας υλοποιεί δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζοντας προσπάθειες όπως η παραπάνω με αυξημένη ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς ομάδες.


Σχετικά άρθρα

Back to top button