ΚΡΗΤΗ

Λιμεναρχείο Ηρακλείου: Προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμεναTο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηράκλειου ανακοινώνει ότι σύμφωνα με δελτίο πρόγνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ που εκδόθηκε την 06-12-2020/1Ξ:00 τοπική για αύριο δευτέρα 07-12-2020 θα επικρατήσουν τα κάτωθι καιρικά φαινόμενα:

Kυκλάδες-Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν με σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά στις Κυκλάδες από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενίσουν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που μετά από το μεσημέρι θα στραφούν σε Δυτικούς και αργά την νύχτα βαθμιαία θα εξασθενίσουν. Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζομενων στην περιοχή μας πλοίων και μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης των σκαφών τους

swell adv 2021

Ορμούντα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη να αποφύγουν δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος δελτίου καιρικών φαινομένων.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ρυμουλκά ναυαγοσωστικά  αλιευτικά και εθελοντικές ομάδες καλούνται να βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα για παροχή συνδρομής σε περίπτωση που απαιτηθεί.

Καλούνται τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη συχνή αναμετάδοση των παραπάνω εντολών-οδηγιών καθ’ όλη τη διάρκεια που θα βρίσκονται σε ισχύ τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Τέλος γνωρίζεται ότι το κεντρικό λιμεναρχείο ηράκλειου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button