Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΛιμεναρχείο Ηρακλείου: Προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Λιμεναρχείο Ηρακλείου: Προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Tο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηράκλειου ανακοινώνει ότι σύμφωνα με δελτίο πρόγνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ που εκδόθηκε την 06-12-2020/1Ξ:00 τοπική για αύριο δευτέρα 07-12-2020 θα επικρατήσουν τα κάτωθι καιρικά φαινόμενα:

Kυκλάδες-Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν με σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά στις Κυκλάδες από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενίσουν.

mechanical adv 2021

Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που μετά από το μεσημέρι θα στραφούν σε Δυτικούς και αργά την νύχτα βαθμιαία θα εξασθενίσουν. Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

apostolakis adv 2

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζομενων στην περιοχή μας πλοίων και μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης των σκαφών τους

Ορμούντα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη να αποφύγουν δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος δελτίου καιρικών φαινομένων.

Ρυμουλκά ναυαγοσωστικά  αλιευτικά και εθελοντικές ομάδες καλούνται να βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα για παροχή συνδρομής σε περίπτωση που απαιτηθεί.

Καλούνται τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη συχνή αναμετάδοση των παραπάνω εντολών-οδηγιών καθ’ όλη τη διάρκεια που θα βρίσκονται σε ισχύ τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Τέλος γνωρίζεται ότι το κεντρικό λιμεναρχείο ηράκλειου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble