Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Ένα διαφορετικό μουσικό μήνυμα για τις γιορτές (video)

Κρήτη: Ένα διαφορετικό μουσικό μήνυμα για τις γιορτές (video)

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Όλος ο Δήμος Φαιστού μαζί, δύο γενιές καλλιτεχνών και μια διαφορετική ιδέα, συνθέτουν το εορταστικό μήνυμα του Δήμου Φαιστού και του Δημάρχου Γρηγόρη Νικολιδάκη για τις γιορτές.

Με δεδομένες τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, εμπνεύστηκε την ιδέα να στείλει προς όλους τις ευχές του ηλεκτρονικά, με ένα βίντεο, κρητικά κάλαντα, αλλά και εορταστικούς σκοπούς από καταξιωμένους καλλιτέχνες της περιοχής. Βασικός άξονας της ιδέας, το ότι θα πρέπει ασφαλώς να υπάρξει προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, αλλά και παράλληλη προστασία της Ψυχικής Υγείας, η οποία θεωρείται εξίσου σημαντική.

mechanical adv 2021

Την ιδέα του Δημάρχου και του Δήμου Φαιστού, δέχθηκαν να υποστηρίξουν ορισμένοι από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του Δήμου, αλλά και νέοι καλλιτέχνες που ήδη έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στην κρητική μουσική σκηνή. Ο συμβολισμός της επιλογής είναι σημαντικός, καθώς για το Δήμο Φαιστού, οι καλλιτέχνες εκπροσωπούν έναν κλάδο που πλήττεται από την πανδημία, όπως και πολλοί άλλοι, τους οποίος ο Δήμος και στηρίζει. Την ίδια στιγμή, η συνεργασία δύο γενιών δείχνει την ανάγκη που υπάρχει για αλληλοϋποστήριξη και σύμπραξη για έναν κοινό σκοπό. Την προσπάθεια επίσης «αγκάλιασε» η εταιρία του Δήμου, Μάταλα Μονομετοχική Α.Ε. και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Σπινθάκης, που συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση παραγωγής.

apostolakis adv 2

Το εορταστικό βίντεο γυρίστηκε στα Μάταλα του Δήμου Φαιστού, τα οποία αντιπροσωπεύουν την ανάγκη για ελευθερία και αγάπη, που αποτελεί ζητούμενο στις δύσκολες ημέρες που βιώνει ολόκληρος ο κόσμος. Τονίζεται πως όλοι οι συντελεστές του βίντεο, συμμετείχαν στην παραγωγή εθελοντικά, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν πως στηρίζουν μια κοινή προσπάθεια για χαρά μέσα στις γιορτές, υγεία και αγάπη.

«Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους κι ευχαριστώ θερμά όλους τους καλλιτέχνες και συντελεστές της μουσικής παραγωγής που αφιλοκερδώς δέχθηκαν να μοιραστούν μαζί μας ένα κοινό όραμα, για να στείλουμε ένα ευχάριστο μήνυμα μέσα στις γιορτές» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Λύρα – Φωνή: Γιώργος Λεκάκης
Λύρα – Φωνή: Γιάννης Σπινθάκης
Λαούτο: Αντώνης Σαλούστρος
Λαούτο – Φωνή: Μιχάλης Σταυρουλάκης
Κιθάρα: Μανώλης Ματαλλιωτάκης
Παραγωγή βίντεο – Μοντάζ: Μιχάλης Τσουρδαλάκης
Παραγωγή: Δήμος Φαιστού
Οργάνωση Παραγωγής: Μάταλα Δήμου Φαιστού Μονομετοχική Α.Ε.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble