ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Εγκρίθηκαν πέντε νέα έργα σε δήμους μέσω του «Φιλόδημος ΙΙ»


Τελευταία ενημέρωση:

Έργα σε πέντε δήμους της Κρήτης εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.Τα έργα αφορούν τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες, όπως και τη κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ.

Τα έργα αφορούν:

  1. «Αναβάθμιση υποδομών αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Αλικιανού Δήμου Πλατανιά – Δημιουργία προπονητηρίου κλασικού αθλητισμού». Προϋπολογισμός: 818.000,00 € (εκ των οποίων 218.000,00 € είναι ίδιοι πόροι του Δήμου).
  2. «Κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σχ. πόλης Κουμπέ Νεροκουρού του Δήμου Χανίων». Προϋπολογισμός: 1.020.520,00 € (εκ των οποίων 420.520,00 € είναι ίδιοι πόροι του Δήμου).
  3. «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μαλεβιζίου». Προϋπολογισμός: 154.380,00€.
  4. «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες Δήμου Μυλοποτάμου Π.Ε. Ρεθύμνου Περιφέρειας Κρήτης». Προϋπολογισμός: 155.620,00€.
  5. «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων». Προϋπολογισμός: 85.560,00€.

CNA Team

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Close
Close