ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Δημοπρατείται το έργο του φράγματος Μπραμιανών

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Μεγάλα έργα, προϋπολογισμού 3,2 δις ευρώ αναμένεται να προκηρυχθούν και να ξεκινήσουν εντός του 2023 από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Τα έργα  θα προστεθούν σε όσα έχουν ήδη δημοπρατηθεί το τελευταίο διάστημα αλλά και τα προηγούμενα χρόνια και αθροίζουν πάνω από 13 δισ. Έργα, που προβλέπονται στο πρόγραμμα του Υπουργείου.

“ΧΡΥΣΟΣ

Σχετικό άρθρο: Προς δημοπράτηση το Φράγμα Μπραμιανών στην Ιεράπετρα

Μεταξύ άλλων, στις αρχές του 2023 αναμένεται να ξεκινήσει η δημοπράτηση του φράγματος Μπραμιανού, προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ, που αφορά την κατασκευή βελτιωτικών έργων στο υπάρχον φράγμα Μπραμιανού, την κατασκευή νέου φράγματος στον Μύρτο και έργα αποταμιευτήρα για παροχή ύδατος (άρδευση και περιβαλλοντικούς λόγους).

“IN_AND_OUT

Στόχος του έργου, που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης από τον περασμένο Οκτώβριο, είναι να ενισχυθεί σημαντικά το υδατικό δυναμικό του Ταμιευτήρα Μπραμιανού, να υπάρξει καλύτερη διαχείριση του υδάτινου στοιχείου της ευρύτερης περιοχής του Νομού Λασιθίου, καθώς και να προστατευτούν αντιπλημμυρικά.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button