ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Δεν πρέπει να χαθεί ο έλεγχος – 26 νέα κρούσματα

Εικοσιέξι νέα κρούσματα του covid-19 επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη, όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο ΕΟΔΥ.

Τα νέα αυτά κρούσματα αποτελούν ρεκόρ για το νησί, καθώς μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο τα κρούσματα στο νησί ήταν 103. Πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν φτάσει τα 129.

caffeine adv2020b

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, στα Χανιά επιβεβαιώθηκαν 14 νέα κρούσματα, στον νομό Ηρακλείου 10, ένα στον νομό Λασιθίου (το οποίο πιθανόν αφορά νεαρό ξενοδοχοϋπάλληλο) ενώ ένα κρούσμα επιβεβαιώθηκε στον νομό Ρεθύμνου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα πέντε από τα κρούσματα που αφορούν την Π.Ε. Ηρακλείου, εντοπίστηκαν στην περιοχή της Μεσαράς, όπου τις τελευταίες μέρες υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων.

neratzoulis neo

Η ανησυχία πάντως στο νησί εντείνεται από το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση αναφορικά με την γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων στο νησί, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πόσα από αυτά τα άτομα είναι τουρίστες, αν και πόσοι βρίσκονται στα ξενοδοχεία καραντίνας αλλά και σε ποιους δήμους εντοπίζονται τα κρούσματα.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button