ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Αυξημένοι και συνεχείς οι έλεγχοι για την ζωοκλοπή

Αστυνομικές επιχειρήσεις και εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο νομό Ηρακλείου, για την εφαρμογή ειδικού σχεδιασμού που αφορά κυρίως την πρόληψη αλλά και την καταστολή της ζωοκλοπής καθώς και η τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι, σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, όπου ελέγχθηκαν συνολικά 213 οχήματα και 260 άτομα.

brands heaven2021

Βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως επισημαίνει η περιφερειακή διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη, οι αστυνομικές αυτές επιχειρήσεις έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών, την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη συνδυασμένη επιχειρησιακά ανταπόκριση και δράση.

neratzoulis neo

Η ζωοκλοπή στην Περιφερειακή Ενότητα του Ηρακλείου αποτελεί «πονοκέφαλο» για τις Αρχές, καθώς η ζωοκλοπή, πολλές φορές συμπεριλαμβάνει κι άλλες έκνομες πράξεις όπως κλοπές αυτοκινήτων ενώ έχουν σημειωθεί και περιστατικά κατά τα οποία έχουν βρεθεί σφαγμένα κοπάδια.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικούς και αμείωτους ρυθμούς σε όλη την Κρήτη.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button