Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Αυτοψία Χαρδαλιά στους χώρους φύλαξης του εμβολίου

Κρήτη: Αυτοψία Χαρδαλιά στους χώρους φύλαξης του εμβολίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Αυτοψία στους χώρους όπου θα φυλάσσεται το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψή του στο Ηράκλειο και στους χώρους αποθήκευσης του ΣΥΦΑΚ.

Ο υφυπουργός είχε συνάντηση με τους εμπλεκόμενους φορείς, όλους όσο δηλαδή σχετίζονται με τη φύλαξη και τη διανομή αργότερα του εμβολίου.

mechanical adv 2021

Σε δηλώσεις του τόνισε πως χρειάζεται να υπάρχει πολύ καλή οργάνωση καθώς όπως είπε “η ασφάλεια των μεταφορών και των υποδομών που φιλοξενήσουν τα εμβόλια και θα τα αποθηκεύσουν, είναι πέρα και πάνω από οποιαδήποτε άλλη προτεραιότητα”.

apostolakis adv 2

“Ξεκινάει η μία περίοδος και αυτή θα είναι με όρους, τουλάχιστον στο κομμάτι που εμπλεκόμαστε οι υπόλοιποι. Με όρους ασφαλείας, για τις μεταφορές και τις αποθηκεύσεις. Υπάρχουν έμπειροι άνθρωποι εδώ και εμείς θα συνδράμουμε με τα δικά μας μέσα. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Αυτή η δουλειά είναι το αποτέλεσμα προετοιμασίας αρκετών εβδομάδων. Είμαστε στην τελική φάση και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και στην Κρήτη” τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε ερώτηση για το πότε αναμένονται τα εμβόλια στην Κρήτη, ο Δημήτρης Αλιμπέρτης, Γενικός Διευθυντής Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης, πως «Στην Κρήτη τα εμβόλια αναμένεται να φτάσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.», με το ΣΥΦΑΚ να είναι καθόλα έτοιμος, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο «Τα ειδικά ψυγεία που διαθέτουμε είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα εμβόλια. Το προσωπικό είναι επαρκές και αναμένεται να εκπαιδευτεί, αλλά και να παραλάβει τον ειδικό εξοπλισμό – δε χρειάζονται στολές, παρά μόνο γάντια και γυαλιά που θα μας χορηγήσει το Δημόσιο».
Αναφορικά με τη διαδικασία παραλαβής, φύλαξης, διανομής και παράδοσης, ο κ. Αλιμπέρτης διευκρίνισε: «Όλα θα γίνονται με ειδικές διαδικασίες. Διαθέτουμε ήδη τα αυτοκίνητα – ψυγεία τα οποία έχουν ISO boxes και είναι ικανά να μεταφέρουν τα εμβόλια που πρέπει – σε αυτή, την πρώτη φάση του εμβολιασμού – να φυλάσσονται σε θερμοκρασία βαθιάς κατάψυξης, -80 βαθμών Κελσίου. Η μονάδα φύλαξης των εμβολίων στην Κρήτη θα είναι μία και η τοποθεσία της θα είναι μυστική, ενώ θα έχει και ισχυρή φύλαξη και αστυνόμευση».

«Ο ΣΥΦΑΚ διαθέτει την τεχνογνωσία. Η δουλειά μας είναι να εγγυηθούμε ότι θα παραδίδουμε, με τις σωστές διαδικασίες και με ασφάλεια τα εμβόλια στην ποσότητα και το σημείο που θα μας ορίζει το Υπουργείο. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι μέχρι της στιγμή της παράδοσης όλα θα πάνε σωστά. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στο θέμα της τροφοδοσίας των φαρμάκων», συμπλήρωσε ο κ. Γενετζάκης.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΣΥΦΑΚ, πάντως, «Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, καθώς οι εμβολιασμοί στα εμβολιαστικά κέντρα θα γίνονται με προγραμματισμό. Τα εμβόλια που θα έρθουν, σε πρώτη φάση, θα είναι λίγα και πρέπει να υπάρξει συντονισμός, προκειμένου να μην υπάρξουν απώλειες».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble