Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Αθώος ο νεαρός που βίασε 15χρονη κοπέλα

Κρήτη: Αθώος ο νεαρός που βίασε 15χρονη κοπέλα

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η καταγγελία που είχε γίνει τότε στις Αρχές ανέφερε ότι ο νεαρός είχε βιάσει την ηλικίας -τότε- περίπου 14,5 ετών κοπέλα, μέσα σε αυτοκίνητο.

Στις δικαστικές αίθουσες αναβίωσε σήμερα η υπόθεση μιας ανήλικης Κρητικιάς, η οποία φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού από ένα νεαρό ημεδαπό, πριν από περίπου πέντε χρόνια.

mechanical adv 2021

Στο εδώλιο κάθισε ένας ντόπιος ηλικίας περίπου 25 ετών σήμερα, ο οποίος, ωστόσο, αθωώθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου.

apostolakis adv 2

Η καταγγελία που είχε γίνει τότε στις Αρχές ανέφερε ότι ο νεαρός είχε βιάσει την ηλικίας -τότε- περίπου 14,5 ετών κοπέλα, μέσα σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η καταγγελία είχε γίνει περίπου ένα χρόνο μετά το φερόμενο συμβάν, καθώς το κορίτσι ντρεπόταν και φοβόταν.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου με το νεαρό Κρητικό να κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και αποπλάνηση ανηλίκου (προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με το νέο Π.Κ.).

Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ωστόσο, ο νεαρός αθωώθηκε ομόφωνα από την Έδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος υποστήριξε ότι ουδέποτε βίασε την ανήλικη κι ότι οι δύο τους είχαν σχέση.

Όπως δήλωσε στο neakriti.gr η συνήγορος υπεράσπισης, δικηγόρος κ. Θεονύμφη Μπέρκη, «η υποβολή της μήνυσης είχε βάση την εκδίκηση του κατηγορούμενου από τη φερόμενη ως βιασθείσα, η οποία απέκρυπτε την ερωτική σχέση που διατηρούσε με τον κατηγορούμενο. Δηλώνω την πλήρη ικανοποίηση μου για την έκβαση της υπόθεσης».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble