ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Αρχίζουν το Φθινόπωρο οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων

Οι μπουλντόζες ζεσταίνουν τις μηχανές τους στην Περιφέρεια Κρήτης, προκειμένου να ξεκινήσουν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτιρίων, τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι 275 πρωτόκολλα κατεδάφισης βρίσκονται στα συρτάρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

brands heaven2021

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης των φορέων για την αντιπυρική προστασία, τα χρήματα περίπου 1,3 εκατομμύρια, μπήκαν στο λογαριασμό της Αποκεντρωμένης και πλέον είναι στην αρμοδιότητα της κ. Κοζυράκη πως θα χειριστεί την κατάσταση και πότε θα δώσει εντολή για να ξεκινήσουν οι κατεδαφίσεις.

Βέβαια τώρα βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλλον θα πάει πιο πίσω το όλο εγχείρημα. Οι κατεδαφίσεις θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο από το νομό Λασιθίου, με σκοπό όπως είπε η κ. Κοζυράκη να απελευθερωθούν οι παραλίες.

neratzoulis neo
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button