ΚΡΗΤΗ

Κρήτη | Από τις 22 Ιουνίου οι ναυαγοσώστες στις παραλίες

Ενώ άλλες χρονιές γινόταν αυτή την περίοδο συζήτηση για την επέκταση της ναυαγοσωστικής κάλυψης των παραλιών, φέτος συζητάμε, στις 3 Ιουνίου για παράταση της σχετικής ημερομηνίας για τις 22 του μήνα. Από τις 22 Ιουνίου οι ναυαγοσώστες θα πρέπει να είναι στις παραλίες.

Πιο αναλυτικά, λόγω του κορωνοϊού, η Κ.Υ.Α που εκδόθηκε, προβλέπει ότι οι Δήμοι που διαχειρίζονται τις παραλίες έχουν την υποχρέωση να τοποθετήσουν ναυαγοσώστες στις πολυσύχναστες ή μη παραλίες από τις 22 του μήνα και όχι από την 1η Ιουνίου, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όμως, λόγω των προβλημάτων που προκλήθηκαν εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, πολλοί είναι οι ΟΤΑ που δεν πρόλαβαν κι έχουν μείνει πίσω στις σχετικές διαδικασίες.

Να σημειωθεί ότι η παράταση δεν ισχύει και για τη λήξη της περιόδου ναυαγοσωστικής κάλυψης, επομένως και φέτος, είναι υποχρεωτική η κάλυψη μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Παράταση θα δοθεί μόνον στις περιπτώσεις που Δήμοι υποβάλουν σχετικό αίτημα, ώστε οι ναυαγοσώστες να παραμείνουν στις θέσεις τους, και μετά την 1η Οκτωβρίου.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button