ΚΡΗΤΗ

Κρήτη | Από την Ολλανδία στο Ηράκλειο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που αποτελούν προϊόν απευθείας εισαγωγής από την Ολλανδία με προορισμό την Κρήτη βρίσκεται στα χέρια των διωκτικών αρχών του νησιού.

Στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκαν (7) επτά άτομα, τα οποία κατηγορούνται ότι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Οι κατηγορούμενοι φαίνεται να είναι ελληνικής και αλβανικής καταγωγής. Βέβαια, ανάμεσα τους και πρόσωπο κλειδί, επιχειρηματίας της νύχτας ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά με τη δράση του τις διωκτικές Αρχές του Ηρακλείου.

neratzoulis neo

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, χασίς και άλλες ναρκωτικές ουσίες. Συγκεκριμένα, 25 κιλά χασίς και 3,6 κιλά κοκαϊνης. Οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο της επιχείρησης για κύκλωμα ναρκωτικών ουσιών, ο «κύριος εγκέφαλος» φέρεται να είναι γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου.

Η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου ολοκλήρωσε μια μεγάλη επιτυχία έπειτα από μια συντονισμένη επιχείρηση που εξελίχθηκε τους τελευταίους μήνες και κορυφώθηκε τα τελευταία δύο 24ωρα με παράλληλες επιχειρήσεις σε Ηράκλειο και Αττική , όπου και ήταν ο πρώτος σταθμός του φορτίου.

bakaliko lagos

Η νταλίκα εγκλωβίστηκε στο Σκαραμαγκά όπου έγιναν και οι πρώτες συλλήψεις ενώ μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με πλοίο της γραμμής υπό το άγρυπνο βλέμμα πάνοπλων αστυνομικών στο Ηράκλειο όπου έγινε φύλλο και φτερό από τους αστυνομικούς.

Μία νταλίκα που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Κρήτη TV και της Έλλης Κοκάλη που κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από την κορύφωση της αστυνομικής επιχείρησης περιέχει δεκάδες κιλά χασίς αλλά και μια μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης βρίσκεται πλέον στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου που συνεχίζουν ενδελεχώς την έρευνα, κάνοντας φύλλο και φτερό το εσωτερικό της.
Σχετικά άρθρα

Back to top button