ΚΡΗΤΗ

Κρήτη | Αλλη μία αυτοκτονία 28χρονου στο Ηράκλειο

Ένας 28χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε κτίριο στο κέντρο του Ηρακλείου το βράδυ του Σαββάτου. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 28χρονος είχε αφήσει κάποιο σημείωμα πριν προβεί σε αυτή την πράξη.

Οι άνθρωποι που τον εντόπισαν έσπασαν το τζάμι του κτιρίου για να μπουν στο εσωτερικό του. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, ιατροδικαστής και το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη σορό του άτυχου ανθρώπου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Να σημειωθεί ότι η αυτοκτονία του 28χρονου είναι η τρίτη μέσα σε ένα 24ωρο στο Ηράκλειο. Οι άλλες δύο ήταν αυτή του 63χρονου στο Τυμπάκι και του 43χρονου καλλιτέχνη από το Ζαρό.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button