ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: 900 ευρώ πρόστιμο για πατέρα και τα δύο του παιδιάΣε ψυχρολουσία κατέληξε την Κυριακή μία επαναλαμβανόμενη διαδρομή για ένα πατέρα και τα δύο του παιδιά, 21 και 22 ετών.

Ο κ. Χουδετσανάκης κινείτο επί της Εθνικής Οδού με προορισμό ελαιουργείο στην περιοχή της Φοινικιάς, Ηρακλείου όπου εργάζονται και οι τρεις, όταν τους σταμάτησε για έλεγχο η ΕΛ.ΑΣ. και τους επέβαλλε το πρόστιμο των 900 ευρώ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Μου είπαν για υπεράριθμο αριθμό επιβατών μέσα στο αυτοκίνητο», ανέφερε ο ίδιος στο Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, συνεχίζοντας «Είμαι υπεράριθμος εγώ με τα παιδιά μου που ζούμε στο ίδιο σπίτι, εργαζόμαστε μαζί, είμαστε μαζί όλη μέρα και όλη νύχτα…».

«Έκοψαν και στους τρεις μας πρόστιμο. Δηλαδή, 900 ευρώ, μέσα σε πέντε λεπτά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Χουδετσανάκης.

swell adv 2021

Σημειώνεται πως – όπως είπε ο ίδιος – δεν ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο όχημά του, ωστόσο, τις προηγούμενες φορές, δεν κατέληγε σε πρόστιμο, όταν ο κ. Χουδετσανάκης εξηγούσε πως με τα παιδιά του ζουν στο ίδιο σπίτι και έχουν ως προορισμό την κοινή τους εργασία, επιδεικνύοντας και τα σχετικά έγγραφα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Λίγες ώρες μετά το συμβάν, ο κ. Χουδετσανάκης, αποφάσισε να καταθέσει ένσταση, μην κρύβοντας, ωστόσο, τη δυσαρέσκειά του για το συμβάν.


Σχετικά άρθρα

Back to top button