ΚΡΗΤΗ

Κρήτη | 8 νέα πρόσωπα αναμένεται να ανακοινώσει η Περιφέρεια

Εβδομάδα αποφάσεων για το εκτελεστικό σχήμα στην Περιφέρεια Κρήτης είναι αυτή που διανύουμε καθώς, στο τέλος της, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης αναμένεται να ανακοινώσει τους νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, των οποίων η θητεία ολοκληρώθηκε στις 30 Απριλίου.

Πρώτη ημέρα επιστροφής του Περιφερειάρχη στο γραφείο του μετά τις διακοπές του Πάσχα η σημερινή και θα κληθεί να λάβει τις αποφάσεις του, να αξιολογήσει το έργο οχτώ προσώπων σε καίριες, νευραλγικές θέσεις στη δομή της Περιφέρειας που αφορούν στον πρωτογενή τομέα, τη Δημόσια Υγεία, τον Πολιτισμό, τα Ευρωπαϊκά Θέματα, την Επιχειρηματικότητα και το Εμπόριο, την Παιδεία, την Πολιτική Προστασία και τα Οικονομικά Θέματα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο περιφερειάρχης καλείται να αξιολογήσει τα έργα και τις ημέρες τους, τα αντανακλαστικά, την αποδοτικότητα, τη συνέπεια και τον οραματισμό που επέδειξαν. Στο τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζουμε ποιοι θα διατηρηθούν στις θέσεις, ποιοι θα απομακρυνθούν και ποια τα νέα πρόσωπα που θα τους αντικαταστήσουν, τα οποία θα δώσουν και τη μάχη του σταυρού στις επόμενες εκλογές.

Το μέχρι πρότινος σχήμα των θεματικών αντιπεριφερειαρχών συμπλήρωναν οι Μανώλης Χνάρης, Λάμπρος Βαμβακάς, Κώστα Φασουλάκης, Γιώργος Αλεξάκης, Αντώνης Παπαδεράκης, Ευχαριστία Κουτεντάκη,Τάσος Κουρουπάκης και Μαρία Μυλωνάκη

Εκτός κρίσεων, στην παρούσα φάση, βρίσκονται οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες, δηλαδή ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, των Χανίων Νίκος Καλογερής, του Ρεθύμνου Μαρία Λιονή και του Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκη, καθώς η δική τους θητεία τυπικά τερματίζεται στο τέλος της χρονιάς, δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου 2021. Ωστόσο, είναι στο χέρι του Περιφερειάρχη οι αλλαγές και σε αυτόν τον πυρήνα πριν την έλευση αυτής της ημερομηνίας.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Σχετικά άρθρα

Back to top button