Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: 40 άτομα μέσα σε λεωφορείο εν μέσω πανδημίας

Κρήτη: 40 άτομα μέσα σε λεωφορείο εν μέσω πανδημίας

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Φωτιές άναψε η καταγγελία που έγινε στο Ράδιο Κρήτη από ακροατές, οι οποίοι στηλίτευσαν το γεγονός ότι στο λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ, με προορισμό το ΠΑΓΝΗ μπήκαν σήμερα το πρωί 39 άτομα, εν μέσω πανδημίας!

Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να πληρώνουν 150 ευρώ με την παραμικρή παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ουδείς φαίνεται να ελέγχει την κατάσταση που διαμορφώνεται στα λεωφορεία που μεταφέρουν κόσμο, και μάλιστα σε ένα πολυσύχναστο δρομολόγιο προς ΠΑΓΝΗ, όταν το χρησιμοποιούν πολλοί εργαζόμενοι στο νοσοκομείο για να πάνε στη δουλειά τους.

mechanical adv 2021

Ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Καλλέργος Βουλγαράκης μιλώντας στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, υποστήριξε ότι η χωρητικότητα ενός λεωφορείου είναι 100 άτομα (!), οπότε με το 50%, όπως ορίζουν τα έκτακτα μέτρα, τα 39 άτομα είναι εντός ορίου! Παράλληλα είπε ότι δεν είναι δουλειά του οδηγού να μην επιτρέπει την είσοδο στο όχημα, επιπλέον ατόμων.

apostolakis adv 2

Ο κ. Βουλγαράκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει δεύτερο ή μεγαλύτερο λεωφορείο στη γραμμή που έχει πολλούς επιβάτες, και τόνισε ότι θα πάει ο ίδιος αύριο στη στάση, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, τι συμβαίνει.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας Λάμπρος Βαμβακάς είπε ότι πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας και “δε μπορεί να στοιβάζεται ο κόσμος μέσα στο λεωφορείο”. Παράλληλα είπε ότι θα επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ ώστε να δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό θέμα.

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble