ΚΡΗΤΗ

Κώστας Καραμανλής | ΒΟΑΚ με διόδιαΈναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, ο οποίος θα απαντά στις ανάγκες του νησιού και θα είναι αντάξιος των προσδοκιών και της αναμονής δεκαετιών, υποσχέθηκε από τα Χανιά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το σχέδιο της κυβέρνησης για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

«Όλοι γνωρίζουμε την ευαισθησία του πρωθυπουργό στα ζητήματα οδικής ασφάλειας», είπε ο υπουργός Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Είπε πως πρόκειται για ένα έργο με την υψηλότερη χρηματοδότηση από την Ευρώπη.  «Παραλάβαμε μία μολυβιά στο χάρτη», υποστήριξε.

«Δεν είχαμε καν επαρκή γεωτεχνικά στοιχεία», πρόσθεσε. «Το έργο που σας παρουσιάζουμε σήμερα, στην ουσία ξεκινάει από το μηδέν», ανέφερε και τόνισε πως «ο κυριότερος λόγος που το έργο δεν προχωρούσε είναι ότι δεν υπήρχε χρηματοδότηση συνολικά για όλο το έργο. Για πρώτη φορά έχουμε εξασφαλίσει τους πόρους».

swell adv 2021

Ο κ. Καραμανλής τόνισε πως «πρέπει να έχουμε διόδια» και τόνισε πως δεν γίνεται να ισχύουν μονάχα για τους επισκέπτες του νησιού.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button