Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Κοπάδια από τσούχτρες φτάνουν στις ακτές

Κρήτη: Κοπάδια από τσούχτρες φτάνουν στις ακτές

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Κοπάδια από τσούχτρες που φθάνουν μέχρι τις ακτές εντοπίζονται από τη Σητεία έως και την Ιεράπετρα. Πρόκειται για τσούχτρες που ανήκουν στην οικογένεια των «pelagia noctiluca», ένα είδος που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Κρήτη.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες τσούχτρες δεν είναι άγνωστες στη Μεσόγειο με τους επιστήμονες να παρακολουθούν με προσοχή το φαινόμενο αφού το τσίμπημά τους είναι ιδιαίτερα οδυνηρό.

mechanical adv 2021

«Η ιδιαιτερότητα που έχουν είναι ότι πέρα από τα πλοκάμια έχουν και κάτι νημάκια που φτάνουν στα δύο μέτρα και δεν φαίνονται, κάτι το οποίο σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να περάσει από κοντά και να τον τσιμπήσει» δήλωσε στο STAR ο διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, Επαμεινώνδας Χρήστου.

apostolakis adv 2

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση τσιμπήματος

Όποιος δεχτεί τσίμπημα από τσούχτρα πρέπει στο σημείο να βάλει θαλασσινό νερό, στη συνέχεια μια παγοκύστη και μαγειρική σόδα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble