Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚλείνουν ΟΛΑ τα σχολεία σε όλο το δήμο Αγίου Νικολάου - Δείτε...

Κλείνουν ΟΛΑ τα σχολεία σε όλο το δήμο Αγίου Νικολάου – Δείτε αναλυτικά

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Επειδή γράφονται ανακρίβειες, τα σχολεία σε όλο τον Δήμο Αγίου Νικολάου, θα παραμείνουν κλειστά.

Στα διοικητικά όρια του Δήμου Αγίου Νικολάου ανήκουν και η Νεάπολη, το Βραχάσι, το Σίσι, η Ελούντα, η Κριτσά, ο Κρούστας, η Πρίνα κλπ.

mechanical adv 2021

Αν λοιπόν αναζητούμε την εγκυρότητα, ας προσέχουμε τι γράφουμε για να μην αναστατώνεται η κοινωνία. –

apostolakis adv 2

Επίσης απαγορεύεται η μετακίνηση από δήμο σε δήμο. Δηλαδή, απαγορεύεται η μετακίνηση από τον Αγιο Νικόλαο στην Ιεράπετρα, σε Οροπέδιο Λασιθίου, και Σητεία κτλπ.

Η συνέντευξη του Νίκου Χαρδαλιά για τις «κόκκινες περιοχές» όπως ακριβώς αναφέρθηκε για τον Άγιο Νικόλαο:

«Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να τονίσω ότι επιπρόσθετα των παραπάνω περιοχών το επιδημιολογικό φορτίο αξιολογήθηκε σήμερα από την Επιτροπή των Επιδημιολόγων, ως ιδιαίτερα αυξημένο και επικίνδυνο σε 5 Δήμους. Στους Δήμους Θήρας, Μυκόνου, Χαλκιδέων, Πατρέων και Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Η αυξητική τάση των κρουσμάτων παρατηρείται και στο Δήμο Αγίου Νικολάου της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου. Πιο συγκεκριμένα, τα ενεργά κρούσματα την 1 Φεβρουαρίου, όταν ξεκίνησε η ισχύς των πρόσθετων μέτρων ήταν 43 και αυτή τη στιγμή είναι 78

Πιο συγκεκριμένα, στις περιοχές αυτές και από αύριο Σάββατο, στις 6 το πρωί αναστέλλεται η λειτουργία του λιανεμπορίου καθώς και των κομμωτηρίων, των κουρείων, των κέντρων αισθητικής, καθώς και των υπηρεσιών διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και των ΚΤΕΟ και των πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Ανοιχτά παραμένουν μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία. Αναστέλλεται επίσης η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων και των βρεφονηπιακών σταθμών. Τα σχολεία θα λειτουργούν με την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Ελαχιστοποιούνται οι μετακινήσεις από και προς τους Δήμους αυτούς. Η είσοδος και η έξοδος από αυτούς τους πέντε Δήμους θα επιτρέπεται μόνο για λόγους εργασίας.

Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία των δικαστηρίων.

Δεν επιτρέπεται η τέλεση κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών παρουσία πιστών στους χώρους λατρείας, με εξαίρεση τις κηδείες, καθώς και η ατομική προσευχή.

Επιπλέον, με δεδομένα τα ευρήματα που προέκυψαν από την ιχνηλάτηση, στις περιοχές αυτές αναστέλλεται και η οικοδομική δραστηριότητα για τις επόμενες 15 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι και στις περιοχές αυτές, όπως και στις «κόκκινες» περιοχές, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των πολιτών από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί, με μοναδική εξαίρεση την μετακίνηση για λόγους υγείας, για λόγους εργασίας και για την σύντομη βόλτα κατοικιδίου γύρω από την μόνιμη κατοικία, ενώ παραμένουν σε αναστολή κάθε είδους αθλητικής δραστηριότητας, καθώς και λειτουργία των χώρων πολιτισμού»

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη του Νίκου Χαρδαλιά ΕΔΩ

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble