ΚΡΗΤΗ

Κυνοτροφείο θα δημιουργήσει ο Δήμος Αγίου ΝικολάουΔημοτική έκταση 1,5 στρέμματος περίπου, στη θέση «Γωνιά», όπου συμβάλουν οι δρόμοι Λιμνών- Λακωνίων και συνεχίζει ο δρόμος προς το Οροπέδιο Λασιθίου, πρόκειται να αξιοποιήσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, για να διαμορφώσει ένα «καταφύγιο» φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συνοδείας.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Αντιδήμαρχος Νίκος Χαριτάκης, η έκταση αυτή που βρίσκεται στην εδαφική περιφέρεια Χουμεριάκου, είχε αγοραστεί επί δημαρχίας Γ. Μενεγάκη και πριν από 15 χρόνια περίπου ο Δήμος την είχε χρησιμοποιήσει για μια περίοδο ως «νεκροταφείο» εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων, που περισυνέλεγε μέσα από κατοικημένες περιοχές. Με πρωτοβουλία του κ. Χαριτάκη, βρέθηκε το τοπογραφικό του συγκεκριμένου ακινήτου βάσει του οποίου η Τεχνική Υπηρεσία εκπόνησε μελέτη με σκοπό να λειτουργήσει εκεί ένα «κυνοτροφείο».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Για το σκοπό αυτό ο Δήμαρχος υπέγραψε χθες τη διάθεση πίστωσης 6.500 € για την κατασκευή περίφραξης και της βασικής υποδομής που χρειάζεται για τη φιλοξενία των αδέσποτων ζώων. Το έργο θα ανατεθεί απ’ ευθείας σε εργολάβο.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button