Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚινητοποίηση φοιτητών Ιατρικής στο Ηράκλειο - Ένας χρόνος εκτός κλινικής άσκησης

Κινητοποίηση φοιτητών Ιατρικής στο Ηράκλειο – Ένας χρόνος εκτός κλινικής άσκησης

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Κινητοποίηση στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο θα πραγματοποιήσουν σήμερα φοιτητές της Ιατρικής σχολής, ζητώντας να τους επιτραπεί να κάνουν την κλινική τους άσκηση, καθώς λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό στα νοσοκομεία βρίσκονται έναν χρόνο εκτός πρακτικής.

Η κινητοποίηση των φοιτητών θα γίνει στις 11 το πρωΐ, ζητώντας την ασφαλή επιστροφή τους στην κλινική άσκηση. Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα συγκεντρώνονται υπογραφές για το θέμα, με τους φοιτητές να τονίζουν ότι «η τηλεκπαίδευση, παρ’ όλο το μόχθο των διδασκόντων, δεν μπορεί να καλύψει το ευρύ φάσμα των κλινικών δεξιοτήτων που οφείλει ένας πεμπτοετής να αποκτήσει, εξασφαλίζοντάς του την αναγκαία επάρκεια».

mechanical adv 2021

«Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία που έχει η επαφή με τον ασθενή στην εκπαίδευσή μας, αιτούμαστε ασφαλή επιστροφή στην κλινική άσκηση, υπό όρους που προστατεύουν την υγεία των φοιτητών και των ασθενών, δηλαδή παρέχοντας δωρεάν όλα τα δέοντα για την θωράκισή μας έναντι του SARS-CoV-2, όπως μέτρα ατομικής προστασίας, διαγνωστικούς ελέγχους ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εμβολιασμούς άμεσα», αναφέρουν οι φοιτητές.

apostolakis adv 2

Το θέμα απασχολεί περίπου 150 φοιτητές της Ιατρικής στην Κρήτη κι αν μείνουν για ακόμα ένα εξάμηνο εκτός νοσοκομείων, θα χάσουν έναν χρόνο από την εκπαίδευσή τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble