ΚΡΗΤΗ

Επίσκεψη εκπροσώπων του ΚΙΝΑΛ στην αντιπεριφέρεια Λασιθίου

Το πρωί της Δευτέρας 17-08-2020  στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητα Λασιθίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Κινήματος Αλλαγή (ΚΙΝΑΛ)  και του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ιωάννη Γουλιδάκη.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) συμμετείχαν ο Γεώργιος Μπελούκας , Γραμματέας Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Νομού Λασιθίου, και  τα μέλη του Κινήματος  Θεόκλητος Πατεράκης, Μανώλης Κουφάκης, Βασιλική Βελέντζα και Ράνια  Καραβυράκη – Ζαχαροπούλου.

caffeine adv2020b

Κατά την διάρκεια της συνάντησης – τηρουμένων όλων των προβλεπομένων από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, κανόνων –   έγινε αναλυτική αναφορά στα έργα, τις δράσεις, τις μελέτες και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει Π.Ε.  Λασιθίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τους  Δήμους της Περιφερειακής ενότητας, καθώς και  για τα προγράμματα τεχνικού χαρακτήρα που αφορούν την Π.Ε. Λασιθίου και έχουν δρομολογηθεί , και αυτά που είναι σε σχεδόν έτοιμα να μπουν στην φάση υλοποίησης.

Παράλληλα διαπιστώθηκε η ύπαρξη των σοβαροτάτων προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία, σε όλους τους παραγωγικούς τομείς, αλλά και η προτεραιότητα όλων στην διαφύλαξη και προστασία της υγείας των πολιτών,  συζητήθηκαν προτάσεις που μπορούν να διαμορφωθούν στο πλαίσιο διεκδίκησης για την ένταξη έργων και μελετών στον προγραμματισμό των επόμενων ετών, και συζητήθηκαν οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) επί των παραπάνω θεμάτων.

neratzoulis neo

Από το γραφείο Τύπου της Π.Ε. Λασιθίου

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button