ΚΡΗΤΗ

Καβούσι | Αρωγός ο δήμος Ιεράπετρας για ζητήματα που αφορούν την κοινότηταΠρογραμματισμένη συνάντηση με την Πρόεδρο, κα Μαρία Χαλκιαδάκη και με μέλη της Κοινότητας Καβουσίου είχαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης και ο Αντιδήμαρχος, κ. Κωστής Αστροπεκάκης στο πλαίσιο ενημέρωσης σχετικά με τρέχοντα ζητήματα της Κοινότητας (άρδευση, ηλεκτροφωτισμός, αναγκαίες παρεμβάσεις σε συγκεκριμένα σημεία κ.α.) και τον ΒΟΑΚ.

Από τη μεριά του, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ενημέρωσε την Πρόεδρο και τα Μέλη για τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με τον Υφυπουργό, κ. Κεφαλογιάννη, τον ΟΑΚ, αλλά και με Υπηρεσιακούς παράγοντες των αρμόδιων Υπουργείων. Στη συνέχεια, αφού περπάτησαν στο χωριό και συνομίλησαν με τους κατοίκους, μετέβησαν στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου, όπου και συναντήθηκαν με τη νέα Διευθύντρια, κα Μαριάννα Χαΐτα και αφού τη συνεχάρησαν, συζήτησαν μαζί της για την πρόταση που έχει υποβάλει ο Δήμος Ιεράπετρας για ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του έργου με τίτλο «Ανέγερση Μουσικού Σχολείου Λασιθίου».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Η Κοινότητα Καβουσίου έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, έχοντας το δικό της ισχυρό μέρισμα στην ανάπτυξη του Δήμου. Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να συμβάλλουμε αποφασιστικά με έργα και παρεμβάσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σε μια δύσκολη εποχή, όπως είναι αυτή που διανύουμε, προγραμματισμένα και συντονισμένα δρομολογούμε λύσεις για πάγια προβλήματα των κατοίκων. Επιπλέον, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να υποστηρίξουμε τις νέες ανάγκες που καθημερινά προκύπτουν.

swell adv 2021

Παραμένουμε αρωγοί σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν την Κοινότητα, όπως είναι ο ΒΟΑΚ, στηρίζοντας τα αιτήματα των πολιτών. Συγχρόνως, προσπαθούμε μέσα από την υποβολή ώριμων μελετών σε χρηματοδοτικά προγράμματα να δώσουμε νέες προοπτικές στην Κοινότητα (Κατασκευή  νέου Μουσικού Γυμνασίου, νέα δεξαμενή ύδρευσης, αγροτική οδοποιία κ.α.).

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ευχαριστώ την Πρόεδρο, κα Μαρία Χαλκιαδάκη και τα μέλη του Συμβουλίου για τη συνεργασία και το καθημερινό ενδιαφέρον τους για τα προβλήματα του τόπου τους».


Σχετικά άρθρα

Back to top button