ΚΡΗΤΗ

Κάτοικοι χωριού Χριστός: «Μας έχουν εγκαταλείψει»

Σε συλλογή υπογραφών προχώρησαν οι κάτοικοι του χωριού Χριστός στην Ιεράπετρα με σκοπό να κινητοποιήσουν το Δήμο Ιεράπετρας να ανταποκριθεί στην υπόσχεση, που όπως λένε, έχει δώσει με σκοπό να γίνουν απαραίτητες εργασίες ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να προχωρήσουν σε αναστηλώσεις και επισκευές των σπιτιών τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση τους:

«Όλα τα χωριά του Δήμου Ιεράπετρας παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης περισσότερο όλων των άλλων, το χωριό μας ο Χριστός με την ανεπανάληπτη θέα και το θαυμάσιο Κλίμα του … Ο ΛΟΓΟΣ …..Κάθε σκέψη -πρωτοβουλία αναστήλωσης η επισκευής των πατρογονικών μας σπιτιών …προσκρούει στο δυσβάσταχτο κόστος μεταφοράς των οικοδομικών υλικών μέσα στο Χωριό !!…

Ο Δήμος και παλαιότερα ……έχει υποσχεθεί την κατασκευή ενός τοιχίου αντιστήριξης στην είσοδο του Χωριού, (πλατεία) ν ανοίξει επί τέλους ο δρόμος για την μεταφορά των οικοδομικών υλικών μέσα στο Χωριό, με τα κατάλληλα μηχανικά μέσα .. Εμείς οι αμεσα ενδιαφερόμενοι συλλέξαμε την ημέρα της Παναγίας 100 υπογραφές με το παραπάνω αίτημά μας .. τις οποίες και καταθέσαμε στον Δήμο Ιεράπετρας …Κάτοικοι και χωριανοί του Χωριού Χριστός»

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close