ΚΡΗΤΗ

Καραμπόλα στην εθνική Αγίου Νικολάου – ΗρακλείουΚαραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν πέντε οχήματα, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό και συγκεκριμένα στο ρεύμα από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο, στο ύψος του ΚΤΕΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και με τα πέντε οχήματα να έχουν υποστεί υλικές ζημιές, ωστόσο ευτυχώς σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το ένα από τα οχήματα κατέληξε να χτυπήσει μετωπικά στο διαχωριστικό διάζωμα της εθνικής με αποτέλεσμα να σταματήσει εκεί η πορεία του.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για τυχών λάδια τα οποία να χύθηκαν στο οδόστρωμα, αλλά και η τροχαία για την εξακρίβωση των αιτιών του τροχαίου, καθώς και για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Στο σημείο επίσης έσπευσε και η οδική βοήθεια για να παραλάβει τα οχήματα, τα οποία ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι οι καιρικές συνθήκες, δυστυχώς… «ευνοούν» για τέτοιου είδους ατυχήματα, καθώς βρέχει σε πολλές περιοχές της Κρήτης από το πρωί και καλό θα είναι οι οδηγοί να είναι λίγο πιο προσεκτικοί και να μην υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close