Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚ. Καραμανλής | «Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση 427 εκ. ευρώ για τον ΒΟΑΚ»

Κ. Καραμανλής | «Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση 427 εκ. ευρώ για τον ΒΟΑΚ»

Την διαβεβαίωση ότι η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του έργου του νέου ΒΟΑΚ είναι πλήρως εξασφαλισμένη και εν μέρει θα γίνει από το Εθνικό Ταμείο Ανάκαμψης, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Βαρδάκη, ο οποίος επεσήμανε ότι «η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση αυτού του πολύ σημαντικού έργου στην Κρήτη, του ΒΟΑΚ, θυμίζει «γεφύρι της Άρτας», οι υπουργός τόνισε ότι «είναι η πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια που μπορούμε να μιλήσουμε με συγκεκριμένα νούμερα για χρηματοδότηση».

«Για πρώτη φορά, εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση, δηλαδή τη συμβολή τού Δημοσίου για το έργο αυτό, ύψους 427 εκατ. ευρώ. Επομένως, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου πολύ σύντομα αυτό το έργο, το οποίο όντως ήταν ένα όνειρο πολλών δεκαετιών, μπαίνει σε μία πολύ συγκεκριμένη ρότα», συμπλήρωσε ο ίδιος υπογραμμίζοντας ότι «έχουμε 427 εκατ. τα οποία θα πάνε στο συγκεκριμένο έργο».

mechanical adv 2021

Αναφερόμενος στο τμήμα Χανιά-Χερσόνησος, ο κ. Καραμανλής είπε πως θα γίνει με σύμβαση παραχώρησης, ενώ για το τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη, μήκους 22,5 χιλιόμετρων, τόνισε ότι η Β΄ φάση του διαγωνισμού ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα κι έχει κατατεθεί η μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων στο αρμόδιο υπουργείο.

apostolakis adv 2

Σχετικά με το τμήμα Νεάπολη-‘Αγιος Νικόλαος, μήκους 14,5 χιλιομέτρων, ανέφερε πως είναι δημόσιο έργο, σημειώνοντας ότι, η λειτουργία του προστέθηκε ως προαίρεση στο έργο ΣΔΙΤ.

«Πήραμε ένα έργο χωρίς μελετητική ωριμότητα, χωρίς χάραξη, και με ταχύτατους ρυθμούς το ωριμάζουμε μελετητικά. Κάναμε περίπου 20 μελέτες για να καταλήξουμε στην τελική χάραξη του δρόμου. Τα έχουμε κάνει όλα βήμα-βήμα, κάτι το οποίο συνέβη για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια. Τώρα γίνονται πραγματικότητα όλη η μελετητική ωριμότητα, η χάραξη του δρόμου, η κατάθεση μελέτης περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων και για πρώτη φορά έχουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση», υπογράμμισε.

Τέλος, ο κ. Καραμανλής χαρακτήρισε την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ «έργο πνοής» και τόνισε ότι «είναι το μεγαλύτερο οδικό έργο, ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος που θα κατασκευαστεί αυτή την περίοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Περιμένουμε τις τελικές εγκρίσεις ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία. Η Β’ φάση του διαγωνισμού του ΣΔΙΤ για τα 22,5 χιλιόμετρα είναι γεγονός. Δεν γκρεμίζουμε ό,τι βρήκαμε. Συνεχίζουμε και χτίζουμε», κατέληξε ο κ. Καραμανλής.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble