ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Τοποθέτηση συσκευής πρόσβασης των ΑμεΑ στην θάλασσα, στον Καρτερό

Ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες η τοποθέτηση της συσκευής αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ στην θάλασσα, στην δημοτική παραλία του Καρτερού. Το σύστημα που εγκαθίσταται δεν απαιτεί ιδιαίτερη εκπαίδευση του χρήστη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί, πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφάλεια τόσο των χρηστών όσο και των συνοδών τους ενώ παράλληλα καταλαμβάνει τον μικρότερο δυνατό χώρο, ώστε να μην δυσχεραίνει την διέλευση των υπόλοιπων επισκεπτών.

Η προμήθεια και η εγκατάσταση του συστήματος χρηματοδοτείται με ίδιους πόρους του Δήμου Ηρακλείου. Στο σημείο τοποθέτησης της συσκευής έκανε αυτοψία το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και τον πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ Μηνά Καπετανάκη «Η εγκατάσταση συσκευής αυτόνομης πρόσβασης των ΑμεΑ στην θάλασσα, εντάσσεται στην συνολική προσπάθεια της δημοτικής αρχής να εξασφαλίσει στους συμπολίτες μας με κινητικές δυσκολίες το αυτονόητο δικαίωμα σε μια ισότιμη καθημερινότητα» δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά.

caffeine adv 2021

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button