Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο, Ζαρός | Ανησυχία λόγω της ξαφνικής εμφάνισης κρουσμάτων

Ηράκλειο, Ζαρός | Ανησυχία λόγω της ξαφνικής εμφάνισης κρουσμάτων

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Απότομη εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στο Ζαρό, του δήμου Φαιστού, του νομού Ηρακλείου, με την ανησυχία να είναι έκδηλη, στους κατοίκους και ενώ η Κρήτη μετρούσε χθες 95 νέα κρούσματα, εκ των οποίων 45 στο Ηράκλειο, 6 στο Λασίθι, 13 στο Ρέθυμνο και 31 στα Χανιά.

Το θέμα γίνεται γνωστό μέσα από τον ιστότοπο «Τα νέα της Πάνω Ρίζας»  σε μια προσπάθεια μεγάλης προσοχής και συνεχούς επαγρύπνησης από τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής για να αποφευχθεί τυχόν διασπορά και παράλληλα να επιτευχθεί ο περιορισμός των κρουσμάτων.

mechanical adv 2021

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται επίσης:

apostolakis adv 2

«Ο πλέον γνωστός ιός έφτασε -όπως ήταν αναμενόμενο- και στο Ζαρό , χωρίς ευτυχές μέχρι στιγμής να καταγράφονται ιδιαίτερες επιπτώσεις στην υγεία των νοσούντων.

Χωρίς φυσικά να δημιουργείται πανικός και σενάρια επιστημονικής φαντασίας για θέματα υγείας, δεν παύει να απαιτείται προσοχή από όλους, ώστε να επιτευχθεί ο άμεσος περιορισμός των κρουσμάτων.

Ο διψήφιος καταγεγραμμένος αριθμός κρουσμάτων, κινητοποίησε πάντως τόσο το Δήμο Φαιστού, όσο και τις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας και σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας, για τη διενέργεια rapid tests.

Είναι θέμα δημόσιας υγείας και οφείλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, αλλά και τον συνάνθρωπό μας που ίσως δεν γνωρίζουμε ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

Χωρίς να κινδυνολογούμε, θα πρέπει να γνωρίζουμε τις συνέπειες σε μια ενδεχόμενη εξάπλωση του ιού στην τοπική κοινωνία, με ότι αυτό συνεπάγεται και για το λόγο αυτό να δοθεί παραπάνω προσοχή από όλους.

Περαστικά στους νοσούντες και προσοχή από όλους!».

 

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble