ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Υπερχείλισε και ο ποταμός στις Κάτω Γούβες – Παρασύρθηκε όχημα με 30χρονη γυναίκα

Η έντονη και παρατεταμένη βροχόπτωση των τελευταίων 24ωρων είχε ως αποτέλεσμα να υπερχειλίσει ο χείμαρρος που βρίσκεται στη μέση των Κάτω Γουβών.

Σύμφωνα με τον κάτοικο του χωριού, κ. Μπαριτάκη Γεώργιο, ο χείμαρρος έχει «κόψει» στα δύο το χωριό, με τη διέλευση πεζών και οχημάτων να είναι απαγορευτική.

Μάλιστα, περί τις 11 το βράδυ του Σαββάτου, μία 30χρονη γυναίκα, στην προσπάθειά της να διασχίσει το εν λόγω σημείο, παρασύρθηκε από τα νερά και εγκλωβίστηκε στο όχημά της.

Στις Κάτω Γούβες έσπευσαν 2 οχήματα με 4 άνδρες της Πυροσβεστικής και της 3ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν και να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα εγκαίρως.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαριτάκη, στο συγκεκριμένο σημείο δεν δύναται να περάσει πεζός ή αυτοκίνητο, με τον ίδιο να σχολιάζει χαρακτηριστικά πως «είναι ντροπή να υπάρχουν αυτά τα περιστατικά και δη, σε ένα από τα τουριστικότερα μέρη του Ηρακλείου, όπως είναι οι Κάτω Γούβες».

(Φωτογραφία Αρχείου)

Πηγή
Νέα Κρήτη

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close