ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Υπεγράφησαν συμβάσεις για έργα αγροτικής οδοποιίας

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τη χρήση 15 χωματουργικών μηχανημάτων -φορτηγών αυτοκινήτων με στόχο τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στην ενδοχώρα του δήμου Ηρακλείου.

Οι συμβάσεις, που υπέγραψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης, συνολικού προϋπολογισμού 760.270,04 ευρώ, έχουν ως αντικείμενο τον καθαρισμό των αγροτικών δρόμων του δήμου Ηρακλείου.

caffeine adv2020b

Για την πιο γρήγορη και ευέλικτη εκτέλεση των εργασιών και για την έγκαιρη αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων, θα δημιουργηθούν τρία συνεργεία. Το κάθε συνεργείο θα έχει στη διάθεση του ένα φορτωτή, έννα εκσκαφέα, ένα grader, ένα φορτηγό 10tn και ένα φορτηγό 20tn.

Ειδικότερα ένα συνεργείο θα αναλάβει τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Τεμένους, της Κοινότητας Βασιλειών, της Κοινότητας Σκαλανίου, της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αλικαρνασσού και της 4ης Κοινότητας. Ένα άλλο τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Γοργολαΐνη, της 3ης Κοινότητας, της Κοινότητας Βουτών και της Κοινότητας Σταυρακίων. Τέλος άλλο συνεργείο θα αναλάβει τους δρόμους της Δημοτικής Ενότητας Παλιανής, της 1ης Κοινότητας, της 2ης Κοινότητας και της Κοινότητας Δαφνών.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button