ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο | Ξύπνησε η 36χρονη έγκυος που νοσηλευόταν διασωληνωμένη

Μετά από πάνω από δύο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου το Ηράκλειο, «ξύπνησε» η 36χρονη έγκυος που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό.Η 36χρονη γυναίκα έχει πλέον επαφή με το περιβάλλον καθώς σύμφωνα, όπως ανέφερε ο Διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης στο ekriti, τις προηγούμενες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφύπνισής της.

«Η 36χρονη έχει ξυπνήσει και πλέον δεν είναι διασωληνωμένη, παραμένει όμως στη ΜΕΘ. Το έμβρυο είναι καλά στην υγεία του και παρακολουθείται από τους γιατρούς» σημείωσε ο ίδιος.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σημειώνεται πως η 36χρονη παρέμενε διασωληνωμένη στο Βενιζέλειο από τις 28 Αυγούστου, όπως είχε γνωστοποιήσει τότε ο Διευθυντής ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστας Χαχλιούτης, υπενθυμίζοντας τη σύσταση της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας για τον εμβολιασμό των εγκύων.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button