Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Ξεκινούν με πλήρη δρομολόγια τα ηλεκτρικά λεωφορεία

Ηράκλειο | Ξεκινούν με πλήρη δρομολόγια τα ηλεκτρικά λεωφορεία

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με αφορμή το «άνοιγμα» κοινωνικών και οικονομικών δραστηριοτήτων ή «αναπροσαρμογή των μέτρων» – όπως επιμένει να το αποκαλεί η κυβέρνηση για να μη δωθεί το «λάθος μήνυμα» εν μέσω του τρίτου και σφοδρότερου κύματος της πανδημίας –  η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου ζήτησε τη διεύρυνση των δρομολογίων για την κόκκινη, μπλε και πράσινη γραμμή των mini – bus, από τη διοίκηση του ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΕ.
Έτσι, από αύριο Δευτέρα και για τις τρεις γραμμές θα ισχύσει το διευρυμένο ωράριο, δηλαδή από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. 
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο ekriti.gr, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης, είναι θεμιτό αυτό το αίτημα μέσα στο νέο πλαίσιο των μέτρων και με δεδομένο ότι το Ηράκλειο έχει πλέον …αποχρωματιστεί από το “Βαθύ κόκκινο” του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας. Συγκεκριμένα η δημοτική αρχή επιδιώκει να εκτελούνται με τα πλήρη δρομολόγια και όλες τις βάρδιες οι τρεις αυτές γραμμές από Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 μέχρι νέας εντολής.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, σε λειτουργία τέθηκε η τρίτη «η πράσινη» δωρεάν γραμμή Mini Bus με αφετηρία τον χώρο στη γέφυρα της Εθνικής Οδού, μεταξύ Λ. Κνωσσού και οδού Ερυθραίας, στην περιοχή Μπεντεβή εξυπηρετώντας κυρίως τους κατοίκους των νοτίων προαστίων. Οι χρήστες μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν στο πάρκινγκ της αφετηρίας και να χρησιμοποιούν δωρεάν τα Mini Bus για την πρόσβασή τους στο κέντρο της πόλης.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble