ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Ξεκινά το πρόγραμμα χορήγησης πρωινών στα σχολεία

Τη χορήγηση πρωϊνών γευμάτων σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που φοιτούν σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής ευθύνης του, ανακοίνωσε ο Δήμος Ηρακλείου.

Ηράκλειο: Ξεκινά το πρόγραμμα χορήγησης πρωινών στα σχολεία 2

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Κοινωνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης, τα δωρεάν πρωινά θα είναι 335 ανά ημέρα και θα χορηγούνται καθημερινά, τις ημέρες λειτουργίας των σχολείων (με εξαίρεση τις σχολικές αργίες και τα Σαββατοκύριακα) έως και τη λήξη των μαθημάτων του τρέχοντος σχολικού έτους.

To πρόγραμμα υλοποιείται με ιδίους πόρους του Δήμου και αφορά αποκλειστικά και μόνο στα παιδιά, των οποίων οι οικογένειες τους βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής αδυναμίας.

Ηράκλειο: Ξεκινά το πρόγραμμα χορήγησης πρωινών στα σχολεία 3

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Κέντρων Κοινοτικής Φροντίδας-Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕΚΟΙΦ/ΑΠΗ) της περιοχής τους, καθώς και στο Κέντρο Κοινότητας της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η επιλογή των δικαιούχων γίνεται σύμφωνα με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close