ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Βρέφος ψηνόταν στον πυρετό και το έβαλαν σε ράντζο στον διάδρομο της Παιδιατρικής του Βενιζελείου

Βρέφος νοσηλεύτηκε σε ράντζο στον διάδρομο νοσοκομείου. Συγκεκριμένα νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Βενιζελείου ένα μωρό 8 μηνών. Οι γονείς εξοργίστηκαν όταν συνεργείο  προχώρησε σε εργασίες στο air condition, λίγα βήματα από το κρεβατάκι στο οποίο βρισκόταν το μωρό.

Αντικρίζοντας αυτές τις εικόνες σε συνδυασμό με την έλλειψη θαλάμων στην κλινική, η γιαγιά του μωρού έκανε λόγο για εικόνες που δεν μας τιμούν σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Αναφέρθηκε στις σκόνες, αλλά και στον θόρυβο, οι οποίες προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια στην οικογένεια.

caffeine adv 2021

Οι γονείς δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να παραμείνουν άλλο στην κλινική καθώς αποφάσισαν να μεταβούν σε ιδιώτη παιδίατρο. Έτσι, υπέγραψαν και αποχώρησαν με τις χειρότερες εντυπώσεις.

Ο διοικητής του νοσοκομείου υποστήριξε ότι το βρέφος δεν μεταφέρθηκε σε θάλαμο για να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο. Παράλληλα, ανέφερε ότι το μωρό δεν κινδύνευε και ότι ήταν υπό την εποπτεία της παιδιατρικής.

neratzoulis neo

Σχετικά με τις εργασίες στο air contion, υποστήριξε ότι ήταν στο βάθος του διαδρόμου.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button